Selecteer een pagina

14/15 AUGUSTUS, 21/22 AUGUSTUS of 28/29 augustus

Zomercursus orde houden

Twee dagen van 9.30 tot 16.30

Locatie: Regio Utrecht

Kosten: 550 euro incl BTW

 

Trainers: René Kneyber of Sacha van Looveren

Inschrijven

De Trainers

14/15 augustus & 28/29 augustus – René Kneyber

René Kneyber begon als docent wiskunde, heeft 16  jaar les gegeven in het vmbo en ook nog wat jaren in het havo/vwo, schreef heel veel boeken waaronder orde houden in het voortgezet onderwijs, was columnist voor Trouw en was ook nog eens lid van de Onderwijsraad.

21/22 augustus – Sacha van Looveren

Sacha van Looveren is docent wiskunde met ruime onderwijservaring op verschillende scholen. Ze is specialist in klassenmanagement en ontwikkelt met René diverse trainingen over orde houden in de les.

Praktijk en theorie

De cursus kent een unieke opbouw, waarbij theorie en praktijk afgewisseld worden. Hierdoor ontwikkelen de deelnemers een brede basis aan vaardigheden en kennis die ze meteen vanaf het schooljaar kunnen inzetten.

Omdat het werkt

Meer overwicht, betere grip op lastig gedrag en gemotiveerdere leerlingen

 

In de evaluatie blijkt dat cursisten een half jaar na het volgen van de cursus over de hele linie vooruitgang rapporteren. Met name ervaren ze meer grip te hebben op onrust in de klas, dat leerlingen taakgerichter en gemotiveerder zijn, en dat het ook nog eens elke dag beter gaat!

Onze oud-deelnemers zijn dan ook onze beste ambassadeurs. Zij merken de verbeteringen in hun lessen op en tippen hun collega’s, en zo raakt de cursus elk jaar vol (zonder reclame!). Zie bijvoorbeeld wat deze oud-cursisten zeggen.

Ik kon alles direct in de les toepassen. Bedankt!

Docente handvaardigheid

Voor het eerst in lange tijd heb ik weer ontspannen kunnen lesgeven!

Docente Spaans

Door deze cursus is mijn orde houden zo verbeterd dat ik nu een vast contract heb gekregen.

Docent Engels

Praktische informatie

Alles wat u moet weten

Klikt u hier rechts voor alle noodzakelijke informatie. Mocht u verdere informatie willen dan kunt u ons mailen via (r.kneyber@phronese.com) of u kunt ons bellen.

 

Programma

De cursus is verdeeld in twee dagen die duren van 9 tot 16.30 uur. Op dag 1 staan we stil bij het voorkomen van problemen en op dag 2 gaan we in op het reageren op problemen. 

Kosten

De kosten voor de twee dagen inclusief lunch, drankjes, en BTW zijn 550 euro p.p.

Als de cursus onverhoopt online gegeven moet worden vallen de kosten lager uit.

Materialen

U krijgt bij deze cursus de boeken Regie in de klasOrde houden: vernieuwde editie en een werkboek.

Locatie

We proberen de cursus in het midden van het land te organiseren (regio Utrecht). Zodra we meer weten stellen we u van de precies locatie op de hoogte.

Groepskorting

Mocht u meerdere collega’s willen inschrijven dan kunt u ons mailen of een berichtje sturen. U ontvangt 10% korting per deelnemer (vanaf drie).